Nije mu oprostio: Ristovski izvrijeđao Červara
Ristovski: Historija razmimoilaženja sa Červarom

Makedonac kritikovao hrvatskog selektora

Nije mu oprostio: Ristovski izvrijeđao Červara

Bilo je zaista začuđujuće kada je Lino Červar prošle godine otpisao u svojim planovima golmana Barcelone. Ovaj mu to nije oprostio pa ga je jučer počastio nimalo lijepom "epitetima".

"Hrvatska ima jako dobru ekipu, ali joj definitivno nedostaje bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu reprezentaciju, njegovo je vrijeme prošlo još prije pet ili šest godina", kazao je Ristovski i nastavio:

"Červar je vremešan i već je desetak godina izvan vrhunskog rukometa! Kad bi Hrvatska imala boljeg trenera sigurno bi bila među favoritima za medalju. A ovako...".

Nije Ristovski Lazar, ali nije ni zaboravan. Hrvati su ga nazvali "zlopamtilom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi