Lino Červar nakon Alilovića na tribine poslao još jednog igrača

Neočekivan potez na dan utakmice

Lino Červar nakon Alilovića na tribine poslao još jednog igrača

Hrvatska reprezentacija danas utakmicom protiv Bjelorusije započinje drugi krug Evropskog prvenstva.

Izabranici Line Červara poraženi su prije nekoliko dana od Švedske i na taj način su umanjili šanse da se nađu u polufinalu, a večerašnji susret prtiv Bjelorusije će morati dobiti.

Selektor Červar je iznenadio mnoge nakon što je poslije pobjede protiv Islanda na tribine poslao golmana Mirka Alilovića, a danas se odlučio da će mu se tamo priključiti još jedan igrač.

Riječ je o 35-godišnjem desnom vanjskom Denisu Buntiću umjesto kojeg je u tim upao pivot Marino Marić. Buntić je šansu dobio nakon što se povrijedio Domagoj Duvnjak, a Červar očito smatra da će mu u večerašnjoj utakmici od veće koristi biti Marić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Susret između Hrvatske i Bjelorusije počinje od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije