Novi skandal u najavi: Šta je Červar radio kraj aut-linije?
Tek što su se smirile strasti nakon utakmice Njemačke i Slovenije, novi sporni detalj na Evropskom prvenstvu...

Snimak koji će se analizirati

Novi skandal u najavi: Šta je Červar radio kraj aut-linije?

Mrlju na pobjedu Hrvatske nad Bjelorusijom (25:23) bacio je potez selektora Kauboja Line Červara, koji je u posljednjim trenucima susreta napravio nesportski potez.

Osam sekundi prije kraja, Bjelorusija je bila u napadu za poravnanje kada se Karvatski našao pored same desne aut-linije.

Červar je to iskoristio i zadržao bjeloruskog rukometaša, što se jasno vidi i na snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama.

U nastavku akcije, Bjelorusima je dosuđen prekršaj u napadu što je omogućilo Kopljaru da u posljednjoj sekundi pogodi za konačnih 25:23.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Tek što su se smirile strasti nakon utakmice Njemačke i Slovenije, čini se da bi na Evropskom prvenstvu mogao izbiti još jedan skandal. Slučaj je, svakako, zreo za EHF-ovu analizu.

Top Komentari

Benjamingst
 kada se Karvatski ? Jel ovo namjerno ili slucajno napisano Karvatski? Novinari nepismeni
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi