Nikola Perović novo pojačanje RK Gračanica

Dolazi iz Španije

Nikola Perović novo pojačanje RK Gračanica

Rukometni klub Gračanica dobio je novo pojačanje.

Pred Gračanicom je u nastavku sezone borba za naslov prvaka BiH, a u tome će timu Damira Doborca pomoći i Nikola Perović koji je danas potpisao ugovor.

S obzirom na iskustvo kakvo ima, u Gračanici vjeruju da se radi o igraču koji će biti od velike koristi u nastavku sezone, a putem zvanične stranice poželjeli su mu i dobrodošlicu.

"Nikoli želimo da se što prije adaptira na novu sredinu i pokaže našim navijačima svoje umijeće", poručili su iz Gračanice.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Perović je svoju karijeru počeo u Vrbasu, a nakon toga igrao je u Niluferu iz Burse, zatim Partizanu, Politehnici, BSV Stansu... U Gračanicu dolazi iz španskog kluba Sociedad Deportiva Teucro. 

Top Komentari

sport1
Sta igra tj. koju poziciju, mozda i najvazniji podatak?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi