9

Komentari (9)

user1622267171
Ruku na srce za koju himnu ?? Mi nemamo himnu, mi imamo zastavu koju su nam stranci nametnuli, mi smo hajvani ni oko čega se ne možemo dogivoriti. Ne mogu se sastati tri kompozitora s tri strane i sklepati nešto što nam svima pase, al ne lakse je pljuvati nego zavrnuti rukave i raditi. Sretno Prce i hvala za sve... Sportski pozdrav
Skandi
Rukometna legenda BiH. Sretno u daljem zivotu!
user1595066044
Nikola ništa ruka na srce? E pa izvini za predsjednika saveza il države se ova država mora volit i osjetit ju u sebi. Znaci Buric il Terzić to mogu.
Chesa
Budi to što jesi - tu si nam najbolji. ***** predsjednika, vidiš ove sto neznaju šta rade.
karlhajncbrazzzo
Misli na državu Hrvatsku.
Zaccheroni
Prce hvala ♡BiH♡
Sarajevski_Marlboro
Hvala ti za sve LEGENDO, dugo se neće roditi ovakav igrač kao što je GOSPODIN Nikola Prce!
user1612368054
Nemože nisi stavio ruku na srce za vrijeme intoniranja himne naše Bosne i Hercegovine.
BogatiDijasporac
Hvala Bogu, vakat je. Realno, dao je mLogo, mozda je mogao i vise, ali je bio covjek kad mnogi nisu. Hvala za sve Nikola.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti