Prce poslao emotivnu poruku nakon oproštajne utakmice u dresu reprezentacije BiH

Velikan bh. rukometa

Prce poslao emotivnu poruku nakon oproštajne utakmice u dresu reprezentacije BiH

Haris Zilić

Legenda bh. sporta Nikola Prce (41) odigrao je sinoć posljednju utakmicu u dresu rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Prce je reprezentativnu karijeru zaključio na Evropskom prvenstvu u utakmici u kojoj smo poraženi 24:28, ali gdje smo pružili sjajan otpor jednoj od najjačih selekcija Evrope.

Nakon meča Prce se oglasio emotinvom porukom na svom zvaničnom FB profilu.

"To bi bilo to. Hvala mojoj obitelji, svim mojim trenerima i suigračima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. 15 godina radosti, ponekad i tuge, padova, ali još više uspona. To je život i to je sport. Najljepše i nezaboravne sportske trenutke sam doživio u reprezentaciji i uvijek rado i sa istim žarom dolazio na okupljanja, na naša druženja. Na kraju, najveće hvala našim navijačima. Zbog vas je sve ovo imalo smisla. Vidimo se", napisao je Prce.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

To bi bilo to. Hvala mojoj obitelji, svim mojim trenerima i suigračima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. 15...

Posted by Nikola Prce on Monday, January 17, 2022

Nikola Prce iza sebe ima više od dvije decenije karijere, a sve je počelo u Čapljini 1994. godine.

Top Komentari

enko
Hvala niko,ali ipak si trebao staviti ruku na srce kod himne i ispostovati dogovor iz svlacionice i otici bez mrlje u istoriju.
2 3
AcMilan_rosoneriBosna
Hvala Nikola i sretno dalje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi