Nikola Prce: Poveli smo dva razlike i samo stali, stvarno nemam objašnjenja

Poraz rukometaša od Portugala

Nikola Prce: Poveli smo dva razlike i samo stali, stvarno nemam objašnjenja

E. Škorić

Rukometna reprezentacija BiH danas se dobro nosila s Portugalom, ali je na kraju doživjela drugi poraz na Evropskom prvenstvu.

Iskusni kapiten Nikola Prce smatra da su nas Portugalci potcijenili i da ostaje velika žal što nismo pobijedili i tako ostali u igri za drugi krug.

"Ako smo jujčer bili malo razočarani, danas sigurno boli. Bili smo u egalu, prestigli ih, poveli s dva razlike i samo stali. Nemam objašnjenja. Morat ćemo pogledati utakmicu pa vidjeti. Golman njihov nam je dosta toga odbranio, imali smo i svojih grešaka, ali šteta jer smo mogli da ostvarimo prvu pobjedu. Mislim da su nas i malo potcijenili jer su danas bili stvarno zreli za pobijediti", rekao je Prce, pa je dodao:

"Igrat ćemo sto posto do kraja. Vjerovatno nemamo šansi da idemo dalje, ali protiv Francuske se igra jednom u životu, pogotovo mi kao mlada reprezentacija koja je prvi put otišla na Euro. Ići ćemo na glavu za svaku loptu, nećemo ovo gledati kao trening utakmicu".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Podsjećamo, bh. rukometaši u utorak protiv Francuske igraju posljednji meč na Evropskom prvenstvu.

Top Komentari

Rajvosa2019
Glavu gore idemo dalje , veliki je uspjeh da smo se kvalifikovali - to netreba zaboraviti
8 1
Fce
I vi se necete kruha najesti od rukometa poslije turnira bolje da ostanete u Norveskoj i nadjete kakav posao
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi