Njemačka odbija igrati u Austriji

Ne žele da putuju na ovo gostovanje

Njemačka odbija igrati u Austriji

E. Škorić

Rukometna reprezentacija Njemačke trebala je 6. januara igrati u Grazu protiv Austrije, no ne žele igrači te selekcije putovati na ovo gostovanje.

Nijemci i Austrijanci su trebali da igraju dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo uoči Svjetskog prvenstva u Egiptu 14. januara.

Utakmica u Grazu zakazana je za 6. januar, a u Kelnu četiri dana kasnije.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, Nijemci ne žele u Austriju i predsjednik Rukometnog saveza Njemačke Andreas Mihelman namjerava otkazati oba meča.

On je kazao da bi radije da njegova reprezentacija sedam dana ranije otputuje na Svjetsko prvenstvo i tamo izoluje ekipu.

Promo

Top Komentari

Ko_je_babo
Mater vam ****m svapsku,a kad je Bosna htjela odgoditi utakmicu s vama onda niste htjeli. EHF is mafia. Samo se ugadja bogatim zemljana.
4 0
user1583752673
Udovoljiti ce im se naravno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi