Norvežani tvrde da je pobjednički gol Muse bio neregularan

Uzalud im sada sve

Norvežani tvrde da je pobjednički gol Muse bio neregularan

Edmir Škorić

Željko Musa je sinoć u posljednjim sekundama zabio za finale Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

Hrvatska i Norveška odigrale su dva produžetka, a nakon velike borbe Musa je u posljednjim sekundama donio slavlje svojoj reprezentaciji.

Tako će izabranici Line Červara sutra protiv Španije igrati za zlato u Stockholmu, ali švedski mediji su objavili kako je Musin pogodak zapravo neregularan.

Član stručnog štaba norveške reprezentacje Kent-Harry Andersson je to ustvrdio.

„Musa je ušao barem metar u šesterac prije nego je dobio loptu, o tome nema dvojbe. Ne razumijem kako su suci mogli to dopustiti. Bili su vrlo blizu i sve su vidjeli“, rekao je Kent-Harry Andersson za švedski dnevnik Aftonbladet te dodao kako je ovu situaciju otkrio usred noći tijekom analize utakmice.

Ipak, čini se da je Musa prije nego mu je Karačić asistirao, bio propisno postavljen, pa su suci priznali pogodak, mada je evidentno da je malo prije toga ušao u prostor, ali to suci nisu vidjeli.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Andersson smatra da su suci trebali pregledati snimku i onda oduzeti hrvatskoj reprezentaciji loptu, ali Norvežani su proustili rok za žalbu, a u međuvremenu su osvojili broncu pobijedivši Sloveniju u meču za treće mjesto.

Top Komentari

Melan
Uzalud vam trud Norvežani, hrvatska je u finalu, Herceg-Bosna i hrvatska ponosna kao što sam i ja ponosna
3 18
payron
Gdje oni ovdje vide ne regularan gol ne kontam nemogu podnjeti poraz
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi