Nova pobjeda Sloge: U Doboju poražena ekipa Maglaja

Premijer liga BiH

Nova pobjeda Sloge: U Doboju poražena ekipa Maglaja

E. Oštraković

Rukometaši Sloge iz Doboja sinoć su upisali novu domaću pobjedu u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Oni su na svom terenu bili bolji od ekipe Maglaja, te su upisali pobjedu od pet razlike, a konačan rezultat bio je 31:26.

Već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da će Sloga upisati novu pobjedu, jer Maglaj nije djelovao dobro, a imao je i zaostatak od četiri razlike, jer se na odmor otišlo sa 14:10 za domaće.

U drugom poluvremenu Sloga je nastavila sa dobrom igrom, te su na kraju upisali sigurnu pobjedu od pet razlike i to sa 31:26.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Najbolji kod domaćih bio je Marko Perović sa deset postignutih golova, dok je kod gostiju Edo Mehinagić postigao jedanaest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije