U martu protiv Austrije

Obrvan objavio širi spisak

13

Komentari (13)

Mowzilla
Sretno Obrvan Kenobi
bahlje
"Ivice Obrvanu", sa ovim spiskom ne očekujemo nikakav rezultat od tebe, ali sljedeći spisak nadamo se da će biti bez ovih 4-5 veterana , nadamo se da ćeš nam iskopati jednog igrača u Hrvatskoj (poželjno lijevi ili srednki bek) kvalitete makar Lovre Jotića , red bi bio da nam se odužite (B&H) za silne igrače (iz B&H) koji su uspješno igrali za Hrvatsku...od Džombe , Buntića , Karačića , Alilovića , Šege , Mandića i ostalih... Hvala!
pero98
Čuj Mirza Džomba je rođen u Rijeci, počeo je rukomet igrat u Zamet i nastavio u Zagrebu. Normalno je da igra za Hrvatsku.
bahlje
Otac mu iz Doboja , a majka iz Gradiške ... I Karačić je rođen u Mostaru počeo igrati rukomet u Mostaru , nastavio u Sarajevu ... Normalno je bilo da igra za Bosnu i Hercegovinu .
Famoza
Očekivano više momaka iz Hrvatske lige, dobar spisak, gdje je Grahovac??
MSOZ101
Nadam se da će Grujić biti i na skraćenom spisku, momak je fenomenalan, uz Klisa trenutno najbolji šuter u PlBiH.
Famoza
Genijalan, prvi dio sezone bio u Lokomotivi, stara visočka škola
MSOZ101
Konjuh je u najboljoj formi u posljednjih 10 kola u PL imaju devet pobjeda i jedan poraz, a Gruja je motor ekipe.
Famoza
Mogli bi uzet trenutno i Izvidjaca i Borca, fantazija igra
user1583752673
Moglo je se naci mjesta i za Cickusica
sdsport15
Slazem se 100% za Cickusica, ima vani jos jedan perspektivan momak igra u jednoj od boljih ekipa BeNe lige odlican suter, 6 najboljih belgijskih i 6 najboljih holandskih ekipa, a znamo da je holandija recimo bolje prosla od nas na Europskom prvenstvu. Hamza Hadzic, najbolji strijelac polusezone prosle godine bio.
DolinaHeroja
Ovi momci zaslužuju svaku podršku...sretno !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.