Obrvan promijenio raspored treninga: Igrači u teretani, a golmani u dvorani

Pripreme za EP

Obrvan promijenio raspored treninga: Igrači u teretani, a golmani u dvorani

Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se za Evropsko prvenstvo koje se igra narednog mjeseca u Slovačkoj.

Zmajevi će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Bratislavi, te se pripremaju već neko vrijeme punom parom u Sarajevu.

Bh. rukometaši su nastavili i danas po planu i programu koji je selektor Ivica Obrva odlučio malo da izmijeni.

Naime, rukometaši nisu trenirali jutros u dvorani već ih je Obrvan poslao u teretanu nakon što je saopštio da je promijenio raspored treninga.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

U dvorani su bili samo golmani koji su odradili novi trening. Na istom ni jutros nije bilo Benjamina Burića koji još uvijek nije stigao na okupljanje, ali se i to očekuje u narednim danima.

Poznato je da naše rukometaše na Evropskom prvenstvu očekuje dosta težak posao jer smo smješteni u grupu u kojoj su još Španija, Švedska i Češka. No, jasno je da će bh. rukometaši dati svoj maksimum da ostave u Bratislavi što bolji utisak, a prolazak grupe bio bi izuzetan uspjeh.

Top Komentari

ThrillerHz
Dobro je on to, igraci u teretani, golmani u dvorani, a neki na velkosrpskom kupu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi