Bivši selektor BiH nakon loših rezultata nije više trener PPD Zagreb

Sporazumni raskid ugovora

Bivši selektor BiH nakon loših rezultata nije više trener PPD Zagreb

Esmer Oštraković

Bivši selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivica Obrvan, više nije trener PPD Zagreb, a to je sada i zvanično potvrđeno.

Naime, razlog jesu lošiji rezultati koje je PPD Zagreb ostvario u posljednje vrijeme, a to se posebno odnosi na Ligu prvaka.

U četiri utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka, PPD Zagreb ima negativan bodovni saldo, te je došlo do sporazumnog raskida ugovora.

Obrvan je sa Zagrebom u četiri utakmice u Ligi prvaka osvojio samo tri boda, a to je daleko od ovogodišnjih ciljeva i ambicija koje klub ima.

Sve je potvrđeno i iz PPD Zagreb.

"Gospodinu Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane", rekao je direktor PPD Zagreb, Vedran Šupuković, te je dodao:

"Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo“, završio je Šupuković.

Prvi tim Zagreba će nakon odlaska Obrvana voditi pomoćni treneri Tončić Valčić i Denis Špoljarić, a još uvijek nije poznato ko će biti novi trener ekipe.

Ovaj dvojac će već u subotu voditi ekipu u prvenstvnom susretu sa KTC Križevcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi