Omerović: Žalosno je da je sve iscenirano

Golman Bosne

Omerović: Žalosno je da je sve iscenirano

E. Škorić

Sarajevska Bosna večeras u 22. kolu Premijer lige BiH dočekuje ekipu Čelikaa iz Zenice.

Nakon eliminacije iz Kupa BiH od Zrinjskog, Bosna se okreće prvenstvu i želi izboriti plasman u Ligu 4.

"Igram dugo rukomet i ono što smo doživjeli u Mostaru zaista je neprihvatljivo. Ljudi iz nekih ličnih interesa ne dozvoljavaju nam da dignemo pehar. Žalosno je što se to dešava onako kako je iscenirano. Bilo je primjedbi na suđenje i na drugim mečevima i ne znam gdje sve ovo vodi. Ako želimo nešto da napravimo od ovog rukometa, ovako neće moći", rekao je golman Studenata Sidik Omerović, pa je dodao:

"Nas čeka još pet kola do kraja prvenstva i mi imamo jasan cilj. Što se tiče Kupa, on je iza nas. Prihvatili smo poraz i idemo dalje. Želimo Final Four, znamo koliko možemo. Možda i ne budemo tu, ko zna, možda nas neki ne žele. Pozivam navijače da dođu i da nas podrže. Momci su spremni bez obzira šta se desilo i kako smo izgubili. Želimo ići na Final Four".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

 

Vidi video! Vidi video!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi