Optimizam u taboru Borcu: U Živinice po pobjedu
RK Borac

Teško gostovanje pred Borcem

Optimizam u taboru Borcu: U Živinice po pobjedu

Rukometaši Borca sutra će u sklopu 5. kola Premijer lige sastati s Konjuhom.

U novu sezonu Banjalučani ušli su odlično i jedini su sa stoprocentnom uspješnoću, a svoju seriju pokušat će da nastave i sutra kada gostuju u Živinicama.

Atmosfera u taboru crveno-plavih je na visokom nivou, što se moglo vidjeti i na današnjoj konferenciji za medije na kojoj su ispred kluba govorili igrači Vukašin Rakocija i Marko Lukić.

"Tokom prethodne sedmice smo dobro napunili baterije i odmorili se, tako da sasvim spremno dočekujemo sutranji meč. Novi sam u Borcu, ali kroz priču sa igračima shvatio sam da je Konjuh izrazito kvalitetan tim i da neće biti nimalo lako osvojiti bodove na njihovom terenu. Ipak, vjerujem da smo spremni i da imamo snage za to", izjavio je Rakocija.

Tešku utakmicu očekuje i Lukić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Neće biti lako u Živinicama, uvjerili smo se to svaki put kada smo igrali s njima, ali svejedno idemo na pobjedu. Dobro smo ih skautirali i vjerujem da smo potpuno spremni", poručio je Lukić.

Konjuh i Borac se sastaju sutra s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi