Oslabljene Labudice poražene u Zavidovićima

Poraz rukometašica Jedinstva

Oslabljene Labudice poražene u Zavidovićima

E. Škorić

U osmom kolu Premijer lige BiH rukometašice tuzlanskog Jedinstva gostovale su Krivaji u Zavidovićima, ali nisu uspjele da izbjegnu poraz.

Jedinstvu je nedostajalo nekoliko igračica, pa se to moglo i osjetiti u duelu s Krivajom, koja je na kraju slavila rezultatom 38:24.

Već na poluvremenu su Zavidovićanke stigle do plus 10, a do kraja meča su samo još povećale tu razliku i ostvarile su sigurnu pobjedu.

Sara Bašić i Vladana Lazendić dale su po sedam golova, dok je sjajna Admira Zvekić postigla 11 golova na drugo strani za gošće iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Jedinstvo je ostalo na tri ostvare pobjede i devet bodova, dok je Krivaja na omjeru 7-1 i za sada je najkvalitetniji tim u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi