Osmorica mladih igrača potpisala ugovore sa Slobodom, trener Bulić najavio subotnji meč

Tuzlaci dočekuju Goražde

Osmorica mladih igrača potpisala ugovore sa Slobodom, trener Bulić najavio subotnji meč

E. Dindić

Danas je održana press konferencija RK Sloboda, povodom utakmice 2. kola Premijer lige protiv Goražda, koja će se odigrati sutra.

Na pressici su se okupljenim novinarima obratili potpredsjednik UO RK Sloboda Damir Bećirović, trener RK Sloboda Mirza Bulić i trener RK Sloboda 2 Nedim Đug.

Bećirović i Đug su se pojavili na pressici kako bi, prije najave meča protiv Goražda mogli biti potpisani ugovori sa osmoricom mladih igrača, a nakon što je to učinjeno oni su i predstavljeni kao novi članovi RK Sloboda.

Riječ je o sljedećim rukometašima: Omar Karahodžić, Tarik Fares, Ermin Jusić, Adi Omeragić, Kasim Arnus, Muharem Milkunić, Bakir Hajdarević i Bakir Pirić.

Svi pomenuti rukometaši su sa slobodom potpisali dvogodišnje ugovore s mogućnošču produženja saradnje na još dvije godine.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Oni će, za sada, nastupati za Slobodu 2 u Prvoj ligi FBiH - Sjever, a dobijaće i stipendije.

Kada je u pitanju meč Slobode i Goražda, trener Mirza Bulić je kratko poručio da je protivnik analiziran, te da njegova ekipa ide na pobjedu. Također, otkrio je da je Sedžad Abdurahmanović rovit, te da je pod upitnikom za subotnji duel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi