Ovako izgleda "Pauk" u ženskoj svlačionici

Genijalno!

Ovako izgleda "Pauk" u ženskoj svlačionici

S. Grebović

Rukometašice Krivaje večeras su kao gošće bile bolje od ekipe Jedinstvo Tuzla sa 35:27 u okviru 19. kola rukometne lige BiH.

Rukometašice iz Zavidovića veliku pobjedu u lokalnom derbiju nad jedinstvom itekako su znale proslaviti. Tako je igračica Krivaje Ajna Mačak, završila na rukama svojih saigračica koje su iz sveg glasa pjevale hit Ere Ojdanića-Pauk.

Inače, ova je pjesma u posljednje vrijeme doživjela veliku popularnost iako se radi o hitu iz 2003. godine, a pobjedničke ekipe u raznoraznim sportovima širom Balkana pobjede slave pjevajući upravu ovu pjesmu.

Kako je to izgledalo pogledajte u videoprilogu ispod:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Top Komentari

larokblum
A prstenjak tek onako usput!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi