Matea Šumelj: Čuda su moguća
Rukometašicama Jedinstva u sutrašnjem susretu biće potrebno pravo malo čudo da nadoknade veliki deficit iz prvog susreta, ali kako same kažu čuda su moguća

Rukometašica Jedinstva pred sutrašnji susret protiv Hadžića

Matea Šumelj: Čuda su moguća

E. Dindić

Sutra je na rasporedu uzvratna utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine za rukometašice između Jedinstva i Hadžića. U prvom susretu Hadžići su ubjedljivo slavili sa 39:27, tako da sutra donose u Mejdan veliku prednost.

U redovima Labudica i pored izuzetno teškog zadatka koji je pred njima sutra, optimizma ne manjka. Vjeruju da su čuda moguća, dok  sutra najavljuju da će dati sve od sebe da poprave negativan dojam koje su ostavile u prvom susretu.

Matea Šumelj je ove sezone jedna od najstandardnijih rukometašica popularnih Labudica. Sutra najavljuje žestoku borbu za svaku loptu.

"U prvom susretu nismo bile na svom nivou. Tačnije sve je to dobro izgledalo do poluvremena, dok se u drugom dijelu susreta  desio neobjašnjivi pad. Sutra je pred nama izuzetno težak zadatak, pokušati stići zaostatak od 12 golova. Sigurno je da će i gošće dati zadnji atom snage da se plasiraju u finale. Očekujem našu pobjedu, a zašto ne nadati se i prolazu čuda su moguća.", rekla je Šumelj za SportSport.ba te nastavila:

"Sigurno nas raduje da nakon dugo vremena nema povrijeđenih rukometašica tako da sutra nastupamo u punom sastavu. Idemo se boriti za svaku loptu pa krajnji rezultat svega toga vidjećemo nakon tekme", završila je Šumelj.

Utakmica između Jedinstva i Hadžića na rasporedu je sutra sa početkom od 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi