Perić: Nema opuštanja u Mejdanu

Bh. rukometaš nakon pobjede

Perić: Nema opuštanja u Mejdanu

Eldar Ganibegović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je stigla do veoma važne pobjede u St. Gallenu protiv Švicarske rezultatom 24:21 u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Danskoj i Njemačkoj 2019. godine.

Zmajevi su bili bez nekoliko veoma važnih igrača, međutim bez obzira na to izabranici Bilala Šumana upisalu su veliku pobjedu. Sljedeću utakmicu naši rukometaši igraju upravo protiv Švicarske u Mejdanu i ona je od velike važnosti jer ako želimo da igramo u baražu moramo doći do pobjede.

Nakone velikog slavlja u St. Gallenu za SportSport.ba govorio je naš reprezentativac Josip Perić, koji je bio zadovoljan, međutim upozorava da ne treba doći do opuštanja.

"Ispunili smo sve ono što smo zacrtali prije meča. Sve je funkcioniralo savršeno. Nadam se da u punom Mejdanu Švicarci neće imati prevelike šanse, ali se ne opuštamo jer je završena tek prva utakmica i ovu prednost trebamo potvrditi i u drugom meču", poručio je Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi