Perić: Umorni smo od puta, ali jedva čekamo da počne Evropsko

Reprezentativac Bosne i Hercegovine za SportSport.ba

Perić: Umorni smo od puta, ali jedva čekamo da počne Evropsko

S. Bošković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se u Poreču za odlazak na Evropsko rukometno prvenstvo.

Reprezentativci su jutros odradili prvi od sedam treninga u ovom gradu.

Nakon treninga za SportSport.ba je govorio Josip Perić, koji se prvo osvrnuo na putovanje u Poreč.

"Putovanje je bilo naporno, dugo smo putovali. Oko deset ujutro smo jučer krenuli iz Sarajeva, te smo tek oko jedanaest sati navečer stigli u Poreč", kaže Perić, te dodaje:

"Atmosfera je stvarno dobra. Momci su unatoč umoru veoma veseli, te jedva čekamo početak Evropskog prvenstva".

Bosna i Hercegovina će u Poreču nastupiti na HEP Croatia kupu, gdje će snage odmjeriti s Hrvatskom i Katarom.

"Sigurno je da su Hrvatska i Katar dvije veoma dobre reprezentacije, pogotovo Hrvatska, ali ćemo pokušati uigrati naše akcije i spremiti se za utakmice Evropskog prvenstva".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Što se očekivanja od Evropskog prvenstva tiče, nadamo se da možemo pobijediti makar jednu ekipu u toj grupi, mada sve tri reprezentacije su veoma kvalitetne, pogotovo Norveška i Francuske koje su jedne od najboljih reprezentacija na svijetu", zaključio je Perić.

U prvom meču na HEP Croatia kupu naša reprezentacije će igrati protiv reprezentacije Katara, a taj susret zakazan je za danas u 18h.

Top Komentari

Lud
Moj Pericu cuj "umorni od puta" uvjek neke usrane izjave i neki alibi se trazi da se ima u rezervi ako bude los rezultat ! Ja sam ko djete putovao autobusom u Spaniju punih 5 dana pa se nisam zalio na umor a vi se vozili 5 sati i sad kukate ... sramota !!!
0 3
vence
Gdje ti vidis ovdje kukanje? Covjek kaze kako je. Kakav alibi traziti protov drugog u svijetu i uvijek jake Hrvatske? P.S. nek si ti bio u Spaniji :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi