Pogledajte dvoranu u kojoj će bh. rukometaši odigrati historijski meč

Zmajevi debituju na Evropskom prvenstvu

Pogledajte dvoranu u kojoj će bh. rukometaši odigrati historijski meč

Rukometna reprezentacija BiH danas po prvi put nastupa na Evropskom prvenstvu.

Prvi, historijski, susret naša selekcija će imati u 20:30 sati protiv Norveške koja ujedno važi i za jednog od favorita za medalju na smotri najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Nema sumnje da će izabraniti Bilala Šumana imati izuzetno težak zadatak, a olakotna okolnost Norveškoj bit će svakako i podrška navijača kojih će, prema najavama, biti skoro 8000 na tribinama.

Kako zapravo izgleda dvorana Trondheim Spektrum, u kojoj ćemo odigrati meč, pogledajte na fotografijama zabilježenim kroz objektiv fotografa SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

U međuvremenu je, podsjetimo, selektor Bilal Šuman odabrao i 16 rukometaša koji će se suprotstaviti Norveškoj. Nastupit će: Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Alen Ovčina, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Dino Hamidović, Igor Mandić, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Ibrahim Haseljić, Srđan Predragović, Vladimir Vranješ i Senjamin Burić.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Dajte malo vjetra u leđa našim momcima. Ne kukajte, kao što uobičavate.
5 0
United_HZ
Nije nešto velika dvorana, ali izgleda moćno, sretno Ljiljani
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi