Džeko pružio podršku rukometašima: Danas je vaš dan...

Bravo Edine

Džeko pružio podršku rukometašima: Danas je vaš dan...

S. Mlaćo

Rukometna reprezentacija BiH večeras sa početkom u 20:30 igra svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu.

Rival će nam biti Norveška, a očekivanja su velika.

"Vjerujemo da naši momci mogu hrabrom igrom do bod(ova), a poruku podrške poslao im je i kapiten nogometne reprezentacije Edin Džeko.

Budite hrabri, budite jaki, budite svoji i uživajte, jer samo vi znate šta ste prošli da se plasirate na Euro i šta još prolazite.

Budite ponosni na sebe, jer svi su već ponosni na vas i radujte se utakmici protiv Norveške. Danas je vaš dan, a vi ste već dokazali da ste pobjednici...

Sretno momci!", napisao je Džeko na svom facebook profilu.

Šuman odredio spisak

Podsjetimo, Šuman je na Euro poveo 19 igrača a sa spiska su pred samo putovanje otpali Enes Keškić, Saša Puljizović i Adi Ahmetašević.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Za večerašnji susret je morao odabrati 16 najpotrebnijih, a na kraju se odlučio za ova imena:

Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Alen Ovčina, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Dino Hamidović, Igor Mandić, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Dejan Malinović, Ibrahim Haseljić, Srđan Predragović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi