Poruka iz Zrinjskog: Potrebna nam je adekvatna dvorana

Poruka iz Zrinjskog: Potrebna nam je adekvatna dvorana

E. Škorić

HMRK Zrinjski zahvalio je navijačima na sjajnoj podršci koju su im pružili u najboljoj sezoni u historiji kluba koja je okrunjena titulom prvaka Kupa BiH. 

Klub se ove godine digao na visok nivo, za što su zaslužni entuzijasti iz Uprave koji su osigurali normalne uvjete za talentovanu generaciju s prosjekom od 23 godine.

Najveće zasluge idu igračima, treneru i stručnom stožeru koji su mostarski rukomet predstavili u najljepšem svjetlu, kako na domaćim tako i gostujućim utakmicama.

“Slijedi nam odmor, a onda pripreme za novu sezonu. Klub je izborio izlazak u Europu. Tim povodom se želimo zahvaliti svim sponzorima koji su na bilo koji način podržali ovu mostarsku, domaću sportsku priču, a pozivamo i ostale da podrže kolektiv - kako našu školu rukometa, tako i prvi tim u nadolazećim izazovima”, poručeno je iz kluba, uz posebnu poruku za kraj:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Za vrhunske rezultate i za najveći nivo rukometa u Mostaru, potrebna je gradska sportska dvorana! Imamo zdrav i stabilan klub s mnogo talenta, znanja, mladosti, ali i iskustva. Šteta bi bilo da dvorana bude razlog neigranja velikih utakmica u Mostaru, kako domaćih, tako i regionalnih i evropskih,” poručili su iz Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi