Posebne ovacije za Karačića: "Na ovom smo igralištu sve započeli..."

Mostarac se vratio kući

Posebne ovacije za Karačića: "Na ovom smo igralištu sve započeli..."

E. Škorić

Mostarac Igor Karačić dobio je posebne ovacije u svom gradu.

Hrvatska je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu, pa je, osim u Zagrebu, jedan dio imao doček i u Mostaru.

Igrači koji su iz Hercegovine, a koji su branili boje reprezentacije Hrvatske, večeras su imali doček od strane nekoliko hiljada navijača.

"Izuzetna mi je čast što sam večeras s vama ovdje, bez vas to ne bi bilo to. Mi smo kao klinci baš na ovom igralištu započeli svoje karijere. Hvala vam od srca, skidam vam kapu", rekao je Karačić i zapjevao pjesmu koju su igrači pjevali Musi nakon što je zabio pobjednički gol u poludinalu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Ajmo Mostar, ajmo Hercegovina", pozdravio je David Mandić navijače. "Ne mogu vjerovati koliko je ljudi ovdje. Presretan sam zbog vašeg broja, ali i tužan što vam nismo donijeli zlato", poručio je Mandić.

Top Komentari

Rajvosa2019
Derel Thomson ? Jesul dosle i seljacine iz Livna ? Sta jos kazu legendo ? Nasikiro sam se necu veceras oka sklopiti .
10 1
seibeg
jesu idioti nastupati za drugu državu a posle se vrati u svoju-svojoj kući, sikter i nevraćaj se nikad više, izdajnici, fuj
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi