Poznat spisak igrača iz Premijer lige BiH koji će nastupiti protiv rukometne reprezentacije

Druga pripremna utakmica

Poznat spisak igrača iz Premijer lige BiH koji će nastupiti protiv rukometne reprezentacije

E. Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedeljak je počela sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje će za dvadesetak dana biti odigrano u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Sinoć su reprezentativci BiH odigrali prvu pripremnu utakmicu, a protivnik je bila Saudijska Arabija.

Ostvarila je naša reprezentacija ubjedljivu pobjedu od 38:24 i tako na najbolji mogući način počela sa pripremama.

Već u nedelju biti će odigrana druga pripremna utakmica, a protivnik će biti kombinovana ekipa rukometaša iz Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pozvani igrači: Subotić Slađan – Borac, Močević Miloš – Slavija, Bosić Đorđe – Gračanica, Ćosić Haso -Sloga/Doboj, Mehmedović Omer – Gračanica, Baraković Šerif – Lokomotiva, Zahirović Ajdin – Vogošća, Pavlović Dragan – Konjuh, Biljaka Goran – Sloga/GV, Đurđević Vladan – Borac, Buljina Haris – Vogošća, Faljić Adin – Krivaja

Trener kombinovanog sastava je Damir Doborac iz RK Gračanica, a utakmica se igra 29.12.2019. godine u 18:00 sati.

Top Komentari

NoDi
Ruku na srce imas kvalitetniji igraca u Premijer ligi nego sto igraju trenutno za repku
2 0
hanson
To Doborac ne moze prezalit sto mu je Cickusic zabio 18 golova nedavno pa nije uvrstio najboljeg igraca lige u ovaj sastav ili ga je Suman vec pozvao u repku?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije