PPD Zagreb doveo crnogorskog reprezentativca, pala i dva važna potpisa

Spremaju se za narednu sezonu

PPD Zagreb doveo crnogorskog reprezentativca, pala i dva važna potpisa

Esmer Oštraković

Čelnici PPD Zagreba ponovo su uradili jako dobru stvar kada je riječ o podmlađivanju sastava, te je tako novi igrač ovog kluba Miodrag Ćorsović.

Ovaj pivot trenutno igra za slovenski Trebnje, a od naredne sezone igrat će za PPD Zagreb. Crnogorski rukometni reprezentativac je potpisao ugovor na dvije godine.

Prije dolaska u Sloveniju Ćorsović je igrao za dva crnogorska kluba, a to su Rudar iz Pljevlje, te Lovćen.

"Naravno da je ovo novi korak u mojoj karijeri. Pokušavam ići stepenicu po stepenicu. Dolazak u ovakav klub i igralje u Ligi prvaka je ostvarenje jednog dijela mojih snova", rekao je Ćorsović, te je dodao:

"Čast mi je što ću biti dio takvog kluba kao što je PPD Zagreb", kaže mladi rukometaš.

Osim toga istakao je i da klub ima jako dobar spoj mladosti i iskustva i da to treba biti njegova najveća snaga.

"PPD Zagreb trenutno ima zaista kvalitetan roster koji je odličan spoj mladosti i iskustva. SMatram da će mose iduće godine boriti za sve titule", završio je crnogorski reprezentativac.

Iz hrvatskog prvaka potvrdili su da su u srijedu ugovore sa klubom produžila dva rukometaša.

Jedan je Jakov Gojun, koji je svoj ugovor produžio do kraja naredne sezone, što će sigurno biti veoma važno za iskustvo u timu.

A drugi je Miloš Kos koji je potpisao novi ugovor do 2026. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti