Problemi za RK Bosna Visoko

Sjajno im ide ove sezone, no sada suspenzija dvorane

Problemi za RK Bosna Visoko

S. Mlaćo

Rukometašima Bosne iz Visokog sjajno ide ove sezone, ali sada su se čelnici kluba našli u neočekivanim problemima.

Naime, zbog incidenta u 22. minuti Kup-utakmice protiv RK Borac (Banja Luka) kada je pogođen jedan od sudija na ovom, komesar Kupa Bosne i Hercegovine, donio je odluku da kazni RK Bosna i suspenduje dvoranu KSC Mladost na jednu utakmicu, te novčano sa 500 KM.

"Kako se kazna odnosi na prvu narednu domaću utakmicu i duel sa Slavijom, blagovremeno ćemo vas obavijestiti o mjestu odigravanja iste utakmice. Napominjemo da se kazna odnosi, da se meč mora odigrati u mjestu 30 kilometara udaljeno od Visokog!", istakli su iz RK Bosna.

Dodali su da će svaki naredni incident biti drastičnije kažnjen, te pozvali navijače na fer i korektno navijanje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bosna je trenutno lider prvenstva BiH sa 37 osvojenih bodova, jedan više u odnosu na Gračanicu, te dva tri na banjalučki Borac.

Top Komentari

GEC
30 km od Visokog !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi