Rade Unčanin više nije trener banjalučkog Borca

Podnio ostavku nakon poraza od Jedinstva

Rade Unčanin više nije trener banjalučkog Borca

E. Čaušević

Rukometašice banjalučkog Borca poražene su sinoć na svom terenu od Jedinstva sa 31:30.

Jedinstvo je u okviru 13. kola prvenstva BiH za rukometašice uspjelo da pobijedi ekipu Borca i dođe do iznenađujuće pobjede protiv aktuelnih prvakinja Bosne i Hercegovine.

Rukometašice Borca ove sezone ne dominiraju kao prethodne, ali malo ko je očekivao da će se desiti promjene na klupi nakon sinoćnjeg poraza.

Naime, legendarni trener Rade Unčanin odlučio je podnijeti ostavku na mjesto trenera ekipe Borca nakon poraza od Jedinstva što je mnoge iznenadilo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Borac je trenutno drugoplasirani sa 19 bodova i ima dva boda manje od ekipe Gruda koja je na prvom mjestu. Grude su sinoć na svom terenu ubjedljivo pobijedile Miru sa 43:23.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti