Poznata kompletna satnica nastupa rukometne reprezentacije BiH u grupnoj fazi Evropskog prvenstva

Sve je sada jasno

Poznata kompletna satnica nastupa rukometne reprezentacije BiH u grupnoj fazi Evropskog prvenstva

Esmer Oštraković

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u januaru naredne godine nastupit će na Evropskom prvenstvu koje se održava u Njemačkoj.

Utakmice u okviru grupe E naša reprezentacije igrat će u Manheimu u SAP Areni koja ima kapacitet od 6.250 mjesta.

Sa Bosnom i Hercegovinom u grupi E nalaze se Švedska koja je naravno prvi favorit za prolaz dalje, te Nizozemska i Gruzija.

Sada je poznata i kompletna satnica nastupa reprezentacije Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u grupnoj fazi.

Zmajevi prvi susret igraju u četvrtak 11. januara u 20:30 sati protiv Švedske. Dva dana kasnije, u subotu 13. januara od 18 sati BiH igra protiv Nizozemske.

Posljednja utakmica bit će u ponedeljak 15. januara od 18 sati protiv Gruzije koja je debitant na Evropskom prvenstvu.

Oglasi

Organziatori su već pustili i karte u prodaju, a da bi gledali utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine u Manheimu morate dobro otvoriti novčanik.

Naravno, sve zavisi s koje pozicije želite da posmatrate utakmicu.

Ono što je bitno napomenuti za naše navijače je podatak da su u prodaji dva paketa. Dakle paket za tri utakmice u grupi i paket za dvije utakmice u grupi.

Ako želite tri dana pratiti utakmice grupe E sa pozicija u prvom dijelu tribina bliže terenu morate za jednu kartu izdvojiti 255 eura, ako ipak želite posmatrati utkamice sa vrha tribina tu izdvajate 55 eura za kartu.

Što se tiče paketa za dvije utakmice. Najbolja zona u dvorani je 89 eura po karti, a vrh tribina je 19 eura.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Oni koji žele potpuni ugođaj uz piće, hranu i VIP sadržaje morat će izdvojiti za tri utakmice kartu od 939 eura što je približno 2.000 KM.

Ugođaj za dva dana uz pomenute sadržaje iznosi 320 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi