Ako želite pravi ugođaj na utakmicama bh. reprezentacije na EURO-u morate izdvojiti do 2.000 KM

Karte već u prodaji

Ako želite pravi ugođaj na utakmicama bh. reprezentacije na EURO-u morate izdvojiti do 2.000 KM

Haris Zilić

Rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u januaru 2024. godine očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Izabranici Irfana Smajlagića smješteni su u grupu E sa ekipama Švedske, Nizozemske i Gruzije.

Domaće utakmice ćemo igrati u Manheimu u SAP Areni koja ima kapacitet 6.250 sjedćih mjesta.

Organziatori su već pustili i karte u prodaju, a da bi gledali utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine u Manheimu morate dobro otvoriti novčanik.

Naravno, sve zavisi s koje pozicije želite da posmatrate utakmicu.

Ono što je bitno napomenuti za naše navijače je podatak da su u prodaji dva paketa. Dakle paket za tri utakmice u grupi i paket za dvije utakmice u grupi.

Ako želite tri dana pratiti utakmice grupe E sa pozicija u prvom dijelu tribina bliže terenu morate za jednu kartu izdvojiti 255 eura, ako ipak želite posmatrati utkamice sa vrha tribina tu izdvajate 55 eura za kartu.

Oglasi

Što se tiče paketa za dvije utakmice. Najbolja zona u dvorani je 89 eura po karti, a vrh tribina je 19 eura.

Oni koji žele potpuni ugođaj uz piće, hranu i VIP sadržaje morat će izdvojiti za tri utakmice kartu od 939 eura što je približno 2.000 KM.

Ugođaj za dva dana uz pomenute sadržaje iznosi 320 eura.

Pogledajte kako izgleda cijela maketa dvorane, odnosno cijene karata po zonama.

Opis nije dostupan.

Podsjetimo naša selekcije prvenstvo otvara 11. januara protiv Švedske, zatim 13. i 15. januara igramo protiv Nizozemske i Gruzije.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Prve dvije selekcije iz grupe izborit će plasman u drugi krug.

Važna će biti svaka utakmica jer treće mejsto u grupi recimo nosi bolji položaj pred baraž za Svjetsko prvenstvo 2025. godine.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ne,hvala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi