Rat EHF-a i Vujovića se nastavlja

Vujović kažnjen

Rat EHF-a i Vujovića se nastavlja

E. Škorić

Crnogorski stručnjak Veselin Vujović baš ne voli EHF, no niti u Evropskoj rukometnoj reprezentaciji ne obožavaju selektora Slovenije.

Vujović često u intervjuima blati čelnike EHF-a, posebno nakon što je smatrao da su ga pokrale sudije, odnosno njegovu Sloveniju u susretu grupne faze EP-a protiv Njemačke.

Zbog nedoličnog ponašanja u utakmici grupe C EHF kupa portiv Nexea u Našicama, trener Kopera suspendovan je na tri utakmice.

Vujović je propustiti preostala dva kola grupne faze 24. i 31. marta protiv finskog Riihimaen Cocksa te njemačkog Goppingena.

Mada nismo sigurni da će ova kazna smiriti Vujovića, štaviše, mogao bi sada još više oplesti po Evropskoj rukometnoj federaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi