Rukometni Zmajevi odradili trening u Bratislavi

Sutra duel protiv Švedske

Rukometni Zmajevi odradili trening u Bratislavi

Haris Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prvi meč na Evropskom prvenstvu u Bratislavi.

Naše momke očekuje teška utakmica protiv favirozovane Švedske, a izabranici Ivice Obrvana večeras su odradili i trening pred pomenutu utakmicu.

🟡🔵 Večerašnji trening Zmajeva u Bratislavi! 🔵🟡 Sretno našim momcima sutra! Bodrimo ih od prve do posljednje sekunde! #bihhandball #ehfeuro2022 #watchgamesseemore

Posted by Rukometni savez BiH on Wednesday, January 12, 2022

Ono što je najbitnije svi su odradili trening i nemamo problema sa koronavirusom jer svi igrači koji su doputovali sinoć u Bratislavu kao i stručni štab bili su negativni na PCR testiranju.

Podsjetimo, zbog koronavirus u izolaciji su ostali Ovčina, Ahmetašević, Građan i Hamidović i oni će biti pod doktorskim nadzorom.

Kadrovi s večerašnjeg treninga Zmajeva! #ehfeuro2022 #watchgamesseemore #bihhandball

Posted by Rukometni savez BiH on Wednesday, January 12, 2022
Oglasi

U Slovačku su doputovali:

- golmani: Benjamin Burić i Nebojša Bojić

- krila: Vlado Draganić, Enes Keškić, Ibrahim Haseljić i Luka Perić

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

- bekovi: Edin Klis, Mirko Herceg, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Josip Perić, Milan Vukšić, Ivan Karačić, Marko Lukić, Dejan Malinović

- pivoti: Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Adin Faljić i Dragan Šoljić.

Top Komentari

user13
user13
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi