Reprezentativac Bosne i Hercegovine pojačao Slobodu!

Veliko pojačanje

Reprezentativac Bosne i Hercegovine pojačao Slobodu!

E. Oštraković

Ekipa Slobode iz Tuzle angažovala je veliko pojačanje za narednu sezonu, te je odmah istakla velike ambicije.

Sloboda je posljednjih nekoliko godina pokušavala da se stabilizuje, a konačno su to i uspjeli, te sledeće sezone mogu napraviti velike stvari.

Naravno za to je potrebna i ekipa, a kako stvari stoje u Slobodi su je itekako počeli praviti, barem ako je suditi po prvom pojačanju.

Novi igrač Slobode je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Alen Ovčina, koji nastupa na poziciji lijevog krila, te će predstavljati sjajno pojačanje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Alen je u prošloj sezoni nastupao u dresu RK Vojvodina, sa kojim je imao jako dobre rezultate, a prvi je izbor i na krilnoj poziciji u reprezentaciji BiH.

U narednim danima očekuje se još nekoliko pojačanja u ekipi Slobode, te će naredne sezone imati visoke ambicije.

Top Komentari

AzorAhoi
Ja reko todor se vratio
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije