Korkarić izvršio prozivku: Povratnička sezona Bosne u PLBiH sa nekoliko iskusnih rukometaša

Studenti upalili motore

Korkarić izvršio prozivku: Povratnička sezona Bosne u PLBiH sa nekoliko iskusnih rukometaša

H. Zilić

Rukometaši sarajevske Bosne na furiozan način vratili su se u Premijer ligu BiH nakon što su takmičenje u Prvoj ligi FBiH okončali bez poraza.

Izabranici Zuhdije Korkarića jučer su i počeli pripreme za povratničku sezonu u društvo najboljih.

U dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu održana je prozivka i rukometašima je predstavljan plan priprema.

Studenti će pripreme odraditi u Sarajevu u dvorani "Ramiz Saličin", a dio priprema i u sportskom centru "Safet Zajko".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ekipa je tokom ljeta dosta promijenila svoj roster. Došlo je nekoliko provjerenih pojačanja, kao što su golman Arman Beširević, bekovi Edo Mehinagić, Adnan Harmandić, Samir Korjenić , te krilo Muhamed Zulfić. Klub je zadržao i iskusne igrače kao što su Muhamed Toromanović, Kenan Mutapčić, Faruk Vražalić i Mirza Mimić.

Obzirom na spoj mladosti i iskustva koje posjeduju, nema sumnje da će Studenti u povratničkoj sezoni igrati ozbiljnu ulogu u bh. rukometu, a možda uskoro Bosnu vidimo gdje joj je i mjesto, a to je vrh bh. rukometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi