RK Čelik nakon poraza u gradskom derbiju ostao bez trenera

Rizvanović ponudio ostavku, Uprava odlučuje šta i kako dalje

RK Čelik nakon poraza u gradskom derbiju ostao bez trenera

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Rukometaši Čelika imali su ambicije da ove sezone uđu u Premijer ligu BiH. Ipak to neće biti moguće ni ove sezone, nakon što je ekipa u gradskom derbiju poražena od Škole rukometa "Čelik-Junior".

Čelik sada ima dva poraza, dok vodeći Gradačac je još uvijek bez poraza. Nakon utakmice i poraza sinoć u svlačionici je bilo veliko razočarenje, a trener Seldin Rizvanović nakon utakmice u svlačionici je kazao igračima da on više ne želi biti trener.

Sada je na Upravi kluba da odluči šta će biti s Rizvanovićem, hoće li mu dati punu podršku da završi ovu sezonu ili će se odlučiti za nekog drugog trenera što u ovom trenutku nema nikakve logike.

Svakako da Zenica zaslužuje da ima klub koji će igrati u Premijer ligi, a svi se slažu da bi eventualnim spajanjem RK Čelik i ŠR "Čelik-Junior" imali jedan jak klub, stabilan i sa svim selekcijama.

Ostajemo da vidimo hoće li se šta promijeniti po tom pitanju, jer ovo što se dešava sigurno nema veze sa sportom, budući da će sezonu u 1.ligi FBiH vjerovatno na drugom mjestu završiti RK Čelik, dok će na trećem biti Čelik-Junior.

Top Komentari

laky187
Gdje nestade najbolji i najorganizovaniji klub u BiH, pa i šire po riječima, stare jajare Paneta Škrbića.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi