RK Gračanica dovela pojačanje iz Vogošće
Džinović u Gračanicu dolazi iz ekipe Vogošće, te sasvim sigurno, uz Manjića i Sumbića, predstavlja jako veliki pojačanje u borbi za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Došao i desni bek

RK Gračanica dovela pojačanje iz Vogošće

Esmer Oštraković

RK Gračanica je danas, čini se, kompletirala roster za nastavak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon što su ekipu pojačali povratnik Amir Sumbić i pivot Velibor Manjić, danas je za Gračanicu potpisao i Adi Džinović koji nastupa na poziciji desnog krila, ali također može igrati i na poziciji desnog beka.

Džinović u Gračanicu dolazi iz ekipe Vogošće, te sasvim sigurno, uz Manjića i Sumbića, predstavlja jako veliko pojačanje u borbi za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Ovaj dvadesetpetogodišnjak će već u srijedu imati šansu da zaigra u dresu svog novog kluba, u prijateljskoj utakmici u Zavidovićima, a domaćoj publici predstaviti će se već u subotu kada se igra pripremni turnir u Gračanici.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Drugi dio sezone Gračanica otvara na svom terenu protiv ekipe Goražda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi