RK Gračanica ostvario pobjedu u Ukrajini!

Sjajna partija

RK Gračanica ostvario pobjedu u Ukrajini!

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice ostvarili su pobjedu na gostovanju u Ukrajini protiv Odesse u utakmici 2. kola Evropskog kupa.

Sjajna igra gostujuće ekipe krunisana je ubjedljivom pobjedom od šest razlike, što je odlična zaliha pred drugu utakmicu.

U prvom poluvremenu viđen je jako dobar rukomet i od jedne, ali i od druge ekipe, a Gračanlije su na odmor otišle sa minimalnim vodstvom od 14:15.

U drugom poluvremenu sjajni golman Gračanice, Hušić, je zaključao svoj gol, te su rukometaši gostujuće ekipe ostvarili pobjedu od 22:28.

Revanš utakmica na rasporedu je odmah sutra, a i ona će biti odigrana u Ukrajini, te će Gračanlije pokušati odbraniti stečenu prednost.

Top Komentari

Famoza
Bravo nasem rukometu. Pored Izvidjaca i Borca nas najbolji klub. Sretno
4 1
sport1
Cestitke Damiru, igracima i svim u i oko kluba. Sportski pozdrav
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi