RK Gračanica nakon skoro četiri godine poražen na domaćem terenu!

Izviđač ostvario zasluženu pobjedu

RK Gračanica nakon skoro četiri godine poražen na domaćem terenu!

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice poraženi su na domaćem terenu od Izviđača u okviru 5. kola Premijer lige BiH.

Izviđač je tokom cijele utakmice bio bolji protivnik, te je na kraju ostvario zasluženu pobjedu od šest razlike, a bilo je 25:31.

Domaći su imali velikih problema sa rosterom, ali nisu se tako lako predali. Ipak, protiv dosta jačeg protivnika večeras nisu mogli.

U prvom poluvremenu, dosta tvrda i izjednačena utakmica, ali gosti odlaze na odmor sa vodstvom od dva razlike, pri rezultatu 10:12.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Dosta bolje su zaigrali gosti, posebno u odbrani, u drugom poluvremenu, te su na kraju ostvarili pobjedu od 25:31.

Bio je ovo prvi poraz Gračanlija na domaćem terenu nakon skoro četiri godine, a posljednji poraz upisali su 26.11.2016. kada je u Gračanici slavila Sloboda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti