Rukometaši Gradačca ponovo u eliti
FOTO: FB RK Gradačac

Vratili se u PLBiH

Rukometaši Gradačca ponovo u eliti

H. Zilić

Rukometaši Gradačca vratili su se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Odigrali su sjajnu sezonu u Prvoj ligi FBiH grupa sjever, a plasman su potvrdili trijumfom protiv Kaknja rezultatom 47:21.

💥💥💥 RUKOMETNI KLUB "GRADAČAC" JE NOVI ČLAN PREMIJER LIGE BIH !!! 💥💥💥 💛🖤💛🖤🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆💛🖤💛🖤 #jedanklubjedansan #rkgradačac

Posted by Rukometni Klub Gradačac on Saturday, May 8, 2021

Gradačac je u 21 odigranom kolu upisao samo jedan poraz i to od Čelika rezultatom 33:28. U posljednjem kolu gostovat će ekipi Travnika.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iza sebe na tabeli ostavili su Čelik, Čelik Junior, Jajce, Žepče, Bosnu Tešanj, Rudar, Kakanj, Donji Vakuf, Travnik, Sanu 7 i Krajinu.

Iz skupine Jug povratak u PLBiH obezbijedila je sarajevska Bosna, a još uvijek nije poznato ko će napustiti Premiejr ligu BiH ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi