RK Iskra dobio novo rukovodstvo: Dolaze li bolji dani?

Mašić umjesto Šupića

RK Iskra dobio novo rukovodstvo: Dolaze li bolji dani?

S. Mlaćo

Večeras je održana izborna skupština RK Iskra Bugojno, člana Prve lige Federacije

Na skupštini su izabrani novi predsjednik kluba, zamjenik predsjednika, sekretar kluba i članovi Upravnog Odbora kluba.

Tako je novi predsjednik Bugojanaca Edin Mašić, a zamjenik Jakub Ždralović. Sekretar kluba je Arman Agić. Ulogu predsjednika Skupštine će obavljati Asim Šahman.

Članovi UO kluba su: Valentina Nina Miličević Duvnjak, Sanita Agić, Fahrudin Karadža, Meho Spahić, Muhamed Kadunić, Igor Vrljić, Semir Avdić, Emir Avdić, Valid Kero, Salem Karadža, Urfet Musić, Senad Ajkunić, Asaf Hadžibegović, Adnan Sarajlić, Sanel Kiki Bečirović, Robert Alibegović, Nahid Šupić i Asim Šahman.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Zahvaljujemo se dugogodišnjem predsjedniku, Nahidu Šupiću za doprinos u radu našeg kluba, a novom predsjedniku, Edinu Mašiću, njegovom zamjeniku Jakubu Ždraloviću, sekretaru Armanu Agiću i svim članovima UO kluba želimo svu sreću u budućem radu", istakli su iz MRK Iskra putem zvanične stranice.

Bugojanci su prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH grupa Jug završili na liderskoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti