Razočarenje u RK Iskra Bugojno, određenim licima zabranit će i ulaz

Novi skandal u bh. rukometu: ""Igrom slučaja" utakmica je bila ponuđena na kladionici"

10

Komentari (10)

Brazuka
Sahman je zlo. On je to igrao a sada optužuje druge
denimen9
Imaš li tikete koji to dokazuju?
denimen9
Da je naštimano, bio bi par pad kvote na gosta. Ujutru je kvota na Leotra bila 3.42 a pola sata prije početka meča 5.36. Da je bilo u ponudi, bilo je. Da je naštimano, sumnjam.
sportskenovosti
Toniche
Kvota na Leotar je narasla zasto sto su svi uplacivali na Iskru. Vjerovatno i ljudi iz Bugojna malo više navijacki. Kvota raste svi uplacuju na pobjedu Iskre a samo sudije uplacuju kontra i to je to.. Ili kladionica plati sudiju.. Kvota pada ako se puno uplacuje na istu.. Znaci svi igrali na Iskru i gazda kladionice potapšao sudije :)
denimen9
@Toniche "vjerovatno" "malo više" "ili kladionica" "znaci svi..." i šta je na kraju bilo? sve moguce stvari koje su se mogle desiti si nabrojao hahahaha
Toniche
Vjerovatno za ljude iz Bugojna. A citaj malo pažljivije. Zakljucak je na kraju ;) ako ne skontaš onda ti budem objasnio.. Potrudi se ako ne ide **** ga..
denimen9
Zaključak, gazda kladionice (koje kladionice?) potapšao sudije jer su Buojanci uplatili puno para na Iskru. Šta je sa ostala 3 meča iz ponude, de nam i to pojasni: RK Gradacac — HC Izvidac, RK Sloboda — Bosna Visoko, RK Konjuh — Maglaj. Ako raja iz Maglaja uplati na svoju ekipu, onda gazda kladionice ide u Živinice da potaše sudije jel to? wahahaha
sportskenovosti
denimen9
ne kontate se u kladaru dragi ljudi, to je očito
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.