Almir Osmanhodžić novi rukometaš Konjuha

Klub iz Živinica aktivan ovo ljeto

Almir Osmanhodžić novi rukometaš Konjuha

H. Zilić

Rukometna sezona u Bosni i Hercegovini počinje 10. setpembra, a klubovi uveliko spremaju igrački kadar za nove izazove.

RK Konjuh predstavio je još jedno pojačanje, a riječ je o Almiru Osmanhodžiću.

"UO RK Konjuh vrijedno radi na sastavljanju zavidnog rostera igrača za predstojeću sezonu.

Jedno od najboljih desnih krila PLBiH Almir Osmanhodžić je pojačao redove RK Konjuh.

Osmanhodžić je u minuloj sezoni PLBiH bio jedan od najboljih strijelaca prvenstva a u naš klub dolazi iz RK Bosna Visoko.

Almir je u svojoj karijeri nastupao za RK Gračanica gdje je ostavio dubok trag zatim u RK Čelik, RK Vogošća, RK Bosna Sarajevo te RK Bosna Visoko.

Veliko iskustvo omalenog i brzonogog Almira će uz visoki procenat u realizaciji biti od izuzetne koristi za RK Konjuh pogotovo kada uzmemo u obzir i činjenicu da će odbrana ove sezone biti na visokom nivou.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Častitamo UO RK Konjuh na odličnom transferu te Almiru želimo mnogo golova u dresu narandžastih, da se u narandžastoj porodici osjeća kao kod kuće te da ga povrede zaobiđu", stoji u saopštenju RK Konjuh.

Almir Osmanhodžić je novo pojačanje RK Konjuh🔥🔥🔥 ➡️UO RK Konjuh vrijedno radi na sastavljanju zavidnog rostera igrača...

Posted by RK KONJUH on Thursday, July 14, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti