Anes Bečić novi rukometaš RK Konjuh
FOTO: RK Konjuh/facebook

Klub ozvaničio posao

Anes Bečić novi rukometaš RK Konjuh

H. Zilić

Bliži se kraju i prelazni rok kada je u pitanju rukomet u Bosni i Hercegovini, a klubovi finiš koriste da pokušaju još iskritalizirati igrački kadar.

Posao je danas ozvaničio i RK Konjuh, tako da klub će klub i Živinica u proljetnom dijelu Premijer lige BiH u svojim redovima imati novo ime.

Redove Konjuha pojačao je Anes Bečić koji je ranije bio i na spisku reprezentacije Bosne i i Hercegovine i dobro je poznato ime na rukometnim parketima u našoj državi.

Klub iz Živinica je posao ozvaničio i na svojim zvaničnim stranicama putem društvenih mreža.

"Anes Bečić je novo ime u narandžastoj porodici.

Anes Bečić je rođen u Zenici a u naš klub dolazi iz RK Iskra Bugojno. Anes igra na poziciji desnog krila te će biti dodatna snaga našeg tima, kako u kvalitetu tako i u širini rostera.

Oglasi

Anes je još nastupao za RK Čelik, RK Bosnu Sarajevo, RK Izviđač, RK Vogošću, izraelski Maccabi Tel Aviv, austrijski Trofaiach te RK Slobodu.

Anes je svojim dosadašnjim igrama u karijeri dovoljno predstavio svoje igračke mogućnosti te se radujemo da će biti član našeg kolektiva.

Čestitamo UO RK Konjuh na odlično odrađenom poslu a Anesu želimo mnogo zdravlja, golova i sportske sreće", stoji u saopštenj RK Konjuh.

Anes Bečić je novo ime u narandžastoj porodici⤵️⤵️⤵️ ➡️Anes Bečić je rođen u Zenici a u naš klub dolazi iz RK Iskra...

Posted by RK KONJUH on Friday, February 23, 2024
Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Konjuh je u zlatnoj sredini Premijer lige Bosne i ui Hercegovine i nakon 14 odigranih kola nalaze se na devetoj poziciji sa 13 osvojenih bodova, četiri više od opasne zone i četiri manje od pozicija koje vod eu evropska takmičenja.

U 15. kolu ekipa Konjuha za vikend u kantonalnom derbiju dočekuje tuzlansku Slobodu, a ovaj meč igrat će se u Banovićima u subotu 24. 2. s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti