RK Konjuh predstavio novog golmana

Radović potpisao ugovor

RK Konjuh predstavio novog golmana

Rukometni klub Konjuh angažovao je novog golmana za narednu sezonu.

Živiničani u narednu sezonu ulaze sa znatno većim ambicijama i uveliko tragaju za pojačanjima, a naredni u nizu koji je stavio paraf na ugovor je Todor Radović.

Naime, radi se o perspektivnom golmanu rođenom 1999. godine u Aranđelovcu koji je u prethodnom periodu branio za RK Šamot i RK Partizan, i to na veoma zavidnom nivou, pa stoga u bh. klubu nisu skrivali zadovoljstvo nakon što je cijeli posao realizovan.

"Čast nam je što je ovaj perspektivni golman potpisao ugovor za naredne dvije sezone, te da će biti jedan od 'narandžastih' koji će zajedno s ostatkom ekipe jurišati na tron, po taj dugo čekani pehar", naveli su iz Konjuha i dodali:

"Todore, izabrao si pravu rukometnu sredinu u kojoj ćeš zasigurno steći dobre prijatelje i biti toplo prihvaćen."

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Konjuh je, podsjetimo, prethodnu sezonu u bh. prvenstvu okončao na četvrtoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi