Premijerligaš ozvaničio četiri potpisa
FOTO: RK Krivaja/facebook

Pripreme za novu sezonu

Premijerligaš ozvaničio četiri potpisa

H. Zilić

Rukometna sezona u Bosni i Hercegovini bliži se kraju. Dva kola prije kraja Izviđač je prvak Bosne i Hercegovine, ostaje nam borba za Evropu i opstanak.

Vrlo dobru sezonu im i RK Krivaja. Tim iz Zavidovića finiš sezone dočekuje na devetoj poziciji u zlatnoj sredini sa 31 bodom trenutno.

Crveni iz Zavidovića u posljednja dva kola ne mopgu puno pokvariti ni popraviti plasman tako da mogu lagano zaključiti sezonu.

Međšutim u klubu se radim punom parom i već se sprema kosturi tima za narednu sezonu.

Tako su danas potpisali četiri ugovora, tačnije u pitanju je produženje ugovora. I u novoj sezoni dres Krivaje će nositi, Sedžad Abdurahmanović, Faris Telalović, Slavko Previšić i Faris Čolaković.

Riječ je o igračiam koji su u minuloj sezoni imalo dosta uticaja na dobre rezultate kluba iz Zavidovića pa sigurno ova vijest raduje sve navijače Krivaje.

Oglasi

Klub je i na zvaničnim stranicama potvrdio nastavak saradnje.

"Danas je u prostorijama sportskog centra RK Krivaja produžena saradnja sa četiri igrača koja su ove sezone nosili dres našeg kluba.

Predsjednik našeg kluba Nermin Džaferović i trener Ivan Divković su dogovorili nastavak saradnje, te našim igračima poželjeli puno sreće i uspjeha u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U periodu koji je ispred nas Upravni odbor će na prijedlog trenera Ivana Divkovića formirati ekipu za narednu sezonu.

Iako tekuća sezona još nije završena Upravni odbor u saradnji sa trenerom Seniorskog tima intenzivno radi na formiranju ekipe za narednu sezonu, jer želimo da što spremniji dočekamo novu sezonu Premijer lige BiH", stoji u saopštenju RK Krivaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi