RK Maglaj na domaćem terenu želi iznenaditi lidera na tabeli
Omahić će u drugom dijelu sezone predstavljati veliko pojačanje za ekipu RK Maglaj

Kantonalni derbi u Maglaju

RK Maglaj na domaćem terenu želi iznenaditi lidera na tabeli

D. Kurbegović

U subotu se nastavlja Premijer liga BiH u rukometu. Jedan od najinteresantnijih duela biće onaj u Maglaju, kada se sastaju domaći RK Maglaj i lider na tabeli tim RK Bosna iz Visokog.

Maglaj je u svoje redove na ovoj pauzi vratio Selvedina Omahića, koji je u prvom dijelu sezone igrao za RK Vogošća Poljine Hills. 

Ovaj sjajni rukometaš jedva čeka da istrči pred prepune tribine dvorane u Maglaju

„Prije svega mi je drago što sam se vratio u redove RK Maglaj i jedva čekam da izađem na teren pred najbolju publiku u državi. Što se tiče RK Bosna Visoko mislim da će biti veoma teško, jer su oni prije svega jedna iskusna ekipa. Spremamo se već dvije sedmice za tu utakmicu, trener nam daje jasne upute šta i kako treba da radimo i ako se budemo pridržavali toga bodovi ostaju u Maglaju kao i uvijek. Ovom prilikom pozivam sve navijače Rukometnog kluba Maglaj da dođu u što većem broju, jer su oni naš osmi igrač.“ kazao je Omahić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica između RK Maglaj i RK Bosna Visoko igra se sutra u Maglaju s početkom u 19 sati

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi