RK Maglaj predstavio prvo pojačanje

Stigao Stojanović

RK Maglaj predstavio prvo pojačanje

Aleksandar Stojanović u nastavku sezone će nositi dres RK Maglaj, objavio je ovaj klub.

Posljednju polusezonu ovaj srbijanski internacionalac je proveo u redovima Iskre iz Bugojna, a nakon što se s ovim klubom razišao, prihvatio je ponudu iz Maglaja.

Da je dogovorena saradnja potvrdio je i Maglaj na svojoj zvaničnoj stranici, koji je svom novom rukometašu poželio dobrodošlicu u, kako je navedeno, romantičarsku porodicu.

"Drago mi je da sam stigao u Maglaj, mislim da ekipa može mnogo i da ćemo zajedno raditi da u drugoj polusezoni napravimo dobre rezultate. Koliko pratim Premijer ligu BiH, Maglaj je odlična ekipa sa odličnom publikom i jedva čekam da krenu i zvanične utakmice", kazao je Stojanović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Počele su i pripreme, siguran sam da ćemo ih odraditi kako treba da bismo se što bolje pripremili za sve što nas čeka. Hvala svima na dobrodošlici, sada je na nama da damo sve od sebe", poručio je.

Ranije je Stojanović još igrao za Slogu iz Požege, Partizan, ATV Trofaiach (Austrija), KTV Altdorf (Švicarska).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi