RK Maglaj se pojačao: Vratio se Omahić

Dolazi iz redova Vogošće

RK Maglaj se pojačao: Vratio se Omahić

Rukometni klub Maglaj angažovao je novo pojačanje za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Ovaj kolektiv je jesenji dio prvenstva okončao na devetoj poziciji, a u drugom dijelu cilj im je popraviti stanje na tabeli i u skladu s tim intenzivno rade na jačanju igračkog kadra.

Iz tabora Maglaja saopšteno je kako je saradnja dogovorena sa Selvedinom Omahićem koji je ranije igrao za RK Vogošća, a ovom rukometašu to je ujedno i povratak u klub u kojem je i ponikao.

"Dobro došao kući i na naš parket sportske dvorane Maglaj", saopšteno je, između ostalog, iz kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Omahić igra na poziciji lijevog beka i rođen je u decemrbu 1992. godine, a u svojoj karijeri je pored Vogošće i matičnog Maglaja, nastupao i u Kataru za Al-Sad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi