Sloboda nadigrala Krivaju, sjajna partija Zdravke Čajića

Tuzlaci upisali novu pobjedu

Sloboda nadigrala Krivaju, sjajna partija Zdravke Čajića

E. Dindić

U okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše svoj susret u Mejdanu odigrali su Sloboda i Krivaja. Na kraju slavili su domaći ubjedljivu pobjedu rezultatom 40:30(18:17). 

U prvom poluvremenu gledali smo dosta izjednačenu utakmicu, gdje su tek pred sami kraj prvog poluvremena domaći uspjeli da povedu. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 18:17 za Slobodu.

Drugo poluvrijeme gosti iz Zavidovića otvaraju jako loše, posebno se to odnosni na obrambene zadatke. Domaći to koriste, te iz minute u minutu povećavaju prednost te na kraju slave novu pobjedu rezultatom 40:30.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bio je Alen Ovčina sa 11 golova, Emir Suhonjić je dodao osam, dok je Anes Bečić postigao sedam.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Kod gostiju iz Zavidovića Isak Omerčević i Matej Sarajlić postigli su po sedam, dok je Eldar Mehić dodao pet.

Sjajnu partiju na golu Slobode pružio je Zdravko Čajić koji je susret završio sa 19 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi